Banner

Logis.P & Ricoh op Zorg & ICT beurs: registreer nu gratis

5 februari 2014

Innovaties en oplossingen die de zorg klaar maken voor de toekomst, die vindt u bij Logis.P en Ricoh op de Zorg & ICT-beurs. Op deze beurs zal Logis.P ook een nieuw product lanceren dat een grote slag betekent voor de ziekenhuiservaring van patiënten: de eerste volledige ziekenhuis-app.

U kunt zich nu gratis inschrijven om live onze oplossingen voor selfservice & hospitality te zien en gebruiken. De Zorg & ICT beurs wordt van 25 t/m 27 maart in de Jaarbeurs Utrecht gehouden. 

Zelf ervaren hoe patiënten sneller en efficiënter een bezoek brengen aan uw zorginstelling? Dat kan bij Zorg & ICT. Hier demonstreren Logis.P en Ricoh via real life demo's hoe een patiëntenzuil en wachttijdschermen werken. Zo kunt u de werking, het gemak en uitstraling uit de eerste hand meemaken.

Gratis inschrijven kan hier:
https://www.databadge.net/zorg2014/reg/?link=6d9cbf0a6172da23e605

Kom bij Logis.P en Ricoh in stand E024 de logistieke praktijk proeven!

Lancering app voor ziekenhuizen
Logis.P lanceert ook een gloednieuw product: een innovatieve app die het ziekenhuisbezoek letterlijk in handen van de patiënten legt. De wereld is steeds meer vorm te geven in apps, alleen in ziekenhuizen is die stap nog niet gemaakt. Tot nu.

"Deze app geeft een geweldige impuls voor de gastvrijheid tegenover patiënten, zegt Logis.P-directeur Jeroen Bos. "Het is hopeloos ouderwets en ongastvrij om patiënten rond te laten zwerven op zoek naar een wachtruimte, waarna ze niet eens weten hoe lang ze moeten wachten."

De ziekenhuis app van Logis.P moet gebruikers nieuwe ervaring geven waarbij snelheid, informatie en volledigheid centraal staan. Bos: "Een ervaring die past bij deze tijd. De informatie die patiënten in het ziekenhuis nodig hebben is in een swipe beschikbaar."
Logis.P & Ricoh op Zorg & ICT beurs: registreer nu gratis