Banner

Registreer nu: Kennisevent Ricoh Nederland over ontwikkelingen in de zorg en Logis.P selfservice

11 augustus 2014

Ricoh Nederland organiseert een kennisevent over ontwikkelingen in de zorg. Op donderdag 25 september bent u uitgenodigd om op Landgoed Lauswolt in het Friese Beetsterzwaag te luisteren naar ervaringen van collega's over dit belangrijke onderwerp. Speciale aandacht gaat uit het selfservice & hospitality-concept dat is ontwikkeld door Logis.P

Schrijf u hier in voor het kennisevent ontwikkelingen in de zorg.

25 september staan de huidige trends en de toekomst van de zorg centraal. Selfservice & hospitality is de belangrijkste ontwikkeling die nu in de zorg plaatsvindt. Door middel van selfservice investeren instellingen in de gastvrijheid en efficiëntie van hun instelling.

Logis.P heeft samen met Ricoh ziekenhuisbreed selfservice & hospitality geïmplementeerd bij de gloednieuwe Isala Klinieken in Zwolle. Projectmanager Annemieke van Dijk van de Isala Klinieken zal tijdens het kennisevent meer vertellen over hun oplossing waarbij patiënten zichzelf centraal, zonder tussenkomst van een balie, aanmelden voor hun afspraak. Bekijk hier alvast een voorproefje van deze oplossing.

Verder zullen er sessies zijn over Finance & Inkoop, Ricoh in de Healthcare (E-record connect MPS/MDS) en productiever en efficiënter werken dankzij digitale vergadermiddelen.

Schrijf u in via de volgende link: http://inspiratie.ricoh.nl/NoordEvent
Registreer nu: Kennisevent Ricoh Nederland over ontwikkelingen in de zorg en Logis.P selfservice