Banner

Relatiedag Logis.P en Ricoh op 1 juni

12 mei 2017

In één dag kennis maken met het wat-, hoe en waarom van Selfservice & Hospitality? Het kan op 1 juni tijdens de Relatiedag van Logis.P en Ricoh in Zwolle! Een gevarieerd programma waarin o.a. onderstaande onderwerpen aan bod komen:

Waarom?
Feike Cats, Directeur van Houden van Klanten en schrijver van diverse boeken over Klanthousiasme informeert en inspireert de deelnemers op geheel eigen wijze over het belang van klantgerichtheid nu, en in de toekomst.

Wat?
Maak kennis met de visie, nieuwste oplossingen en ontwikkelingen van Logis.P en Ricoh om optimale ondersteuning te kunnen bieden. Van mobiele toepassingen tot integratie met wayfinding en geavanceerde oplossingen voor slim on-line samenwerken.

Hoe?
Leer van de praktijkervaringen. Ontdek hoe o.a. HagaZiekenhuis en Rijnstate invulling geven aan Selfservice en Hospitality en op welke wijze ze de implementatie van deze thema's hebben uitgevoerd.

Daarnaast biedt het programma voldoende gelegenheid om in informele sfeer onderling kennis en ervaring uit te wisselen met collega's uit het werkveld en nader kennis te maken met de specialisten van Ricoh en Logis.P.

De Relatiedag vindt plaats in de 'Groote Sociëteit' in Zwolle, gelegen direct onder het kantoor van Logis.P in de binnenstad van Zwolle. Deelname aan de Relatiedag is geheel kosteloos.

Bekijk hier het volledige programma. Opgeven kan via e-mail: officemanager@logisp.nl. Graag tot ziens op 1 juni a.s.!
Relatiedag Logis.P en Ricoh op 1 juni