Banner

Registreer nu gratis voor Zorg&ICT 2016 en win een Apple Watch!

25 februari 2016

Verhoogde patiënttevredenheid? Een slag maken in efficiënt werken? Ervaar onze innovaties in de zorg die hierin het verschil maken en kom op de Zorg&ICT-beurs bij Logis.P en Ricoh.

Schrijf u hier gratis in en maak kans op een Apple Watch!

  • Vakbeurs Zorg & ICT
  • 5 t/m 7 april 2016
  • Jaarbeurs Utrecht
  • Ricoh & Logis. P: Stand 125

Ricoh en Logis.P ontwikkelen patiëntlogistieke oplossingen voor zorginstellingen. Selfservice & Hospitality vormt een kernonderdeel van onze oplossingen en draagt bij aan

betere zorg, tegen lagere kosten: een belangrijke missie. Selfservice & Hospitality staan centraal in deze missie. Up to date informatie en optimale service zijn hierbij belangrijke speerpunten. Graag tonen we u op 'Zorg & ICT 'o.a. de volgende twee nieuwe -oplossingen uit ons portofolio:

Nieuwe oplossing: Just In Time Resource Allocation

JITRA zorgt ervoor dat beschikbare resources optimaal worden benut en de patiënt optimaal wordt bediend. Mensen en middelen worden efficiënt ingezet. Op die manier wordt de patiënt in een zo kort mogelijke tijd geholpen en optimaal geïnformeerd over de doorlooptijden. We kijken graag met u hoe JITRA binnen uw zorginstelling is in te zetten.

InDoor app

Een app die patiënten welkom heet en de weg wijst binnen het ziekenhuis. De patiënt meldt zich aan via de app en wordt op de hoogte gehouden over verloop, uitloop en wachttijden

van zijn afspraak De arts weet dat de patiënt aanwezig is. Dit betekent dat patiënten hun bezoek volledig in eigen hand hebben. Zowel voor een bezoek zonder- als een bezoek met afspraak. Na afloop van de afspraak kan de patiënt feedback geven over het bezoek.

Graag verwelkomen wij u op onze stand voor een live productdemo en maakt u ook nog eens kans op het winnen van een Apple Watch.

Registreer nu gratis voor Zorg&ICT 2016 en win een Apple Watch!