Banner

DigiShop Corporate

DigiShop is de oplossing die uw bedrijfsrestaurant beter, sneller en efficiënter maakt. Nu selfservice de norm aan het worden is, moet ook het bedrijfsrestaurant zich daarbij aansluiten. Met het digitaal bestellen en afrekenen van producten hoeft personeel niet lang in de rij te staan en wordt er bespaard op vierkante meters.

Zoekt u naar de mogelijkheden voor DigiShop in uw eigen horecagelegenheid of detailhandel? Klik dan hier voor de DigiShop oplossing onder retail.

DigiShop in het bedrijf betekent selfservice voor uw personeel. Men kan via schermen/zuilen zelf aangeven welke producten gekozen zijn. De producten worden automatisch bij elkaar opgeteld en kunnen zelf afgerekend worden. Dit kan met een pinpas, maar uiteraard ook via een betaalpas in uw huisstijl. Door een oplaadmechanisme hoeft het personeel dan alleen hun pas voor een sensor te houden, de rekening wordt dan automatisch van het saldo afgeschreven.

Door de geselecteerde producten zelf af te rekenen scheelt dit op drie vlakken. Ten eerste in snelheid: zelf afrekenen gaat sneller. Dat is fijn voor personeel zelf, maar zorgt ten tweede ook dat dit scheelt in het aantal vierkante meters aan kassa's. Ten derde is er een besparing op kassapersoneel.

DigiShop Corporate